Konya
Parçalı az bulutlu
10°
Aksaray
Az bulutlu
11°
Karaman
Parçalı bulutlu
10°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Konya'da asansör boşluğuna iten arkadaşından şikayetçi olmadı

Konya'da asansör boşluğuna iten arkadaşından şikayetçi olmadı

Konya'da erkek arkadaşı tarafından asansör boşluğuna itilerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi şikayetçi olmadı.

Konya'da asansör boşluğuna iten arkadaşından şikayetçi olmadı
Okunma Süresi: 1 dk

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü G., 25 Eylül Çarşamba akşamı tartıştığı aynı üniversitenin Sağlım Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa K.'nın itmesi sonucu asansör boşluğuna düştü.

Beyninde kanama ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan G., 2 kez ameliyat edildi.  Gözaltına alınan Mustafa K. ise polise verdiği ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi. K., tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Hastanede tedavisi devam eden Tuğçe Ülkü G. de sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine polise ifade verdi.

G., hastane odasında alınan ifadesinde Mustafa K. ile sevgili olduklarını anlatarak, ''Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim'' dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız