Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Konya’da yangın! Müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Konya’da yangın! Müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde çıkan yangında müstakil ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Evde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Konya’da yangın! Müstakil ev kullanılamaz hale geldi
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Seydişehir ilçesinde çıkan yangında müstakil ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Evde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Yangın, Saadetler Mahallesi 153690 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nevzat Can’a ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen yoğun duman ve alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekibi ile polis sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına yoğun müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına aldı. Yangının çevredeki diğer evlere sıçraması önlendi.

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ancak alevlerin sardığı müstakil ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız