Konya
Açık
13°
Aksaray
Az bulutlu
21°
Karaman
Açık
13°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Sevgililer değil babalar kavgaya girdi! Sonu kanlı bitti

Sevgililer değil babalar kavgaya girdi! Sonu kanlı bitti

Ankara’da bir kişi, oğlunun beraber yaşadığı kız arkadaşının babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay, Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesi Veda Sokak’ta meydana geldi.

Sevgililer değil babalar kavgaya girdi! Sonu kanlı bitti
Okunma Süresi: 1 dk


Ankara’da bir kişi, oğlunun beraber yaşadığı kız arkadaşının babasını bıçaklayarak ağır yaraladı.
Olay, Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesi Veda Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Hasan S. (55), daha önce arasında husumet bulunan ve oğlunun kız arkadaşının babası olan Recep Ş. (60) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Hasan S., Recep Ş.’yi bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan Recep Ş. hastaneye kaldırıldı. Saldırgan Hasan S. ise yakalanarak gözaltına alındı.


Kavganın sebebinin ise Hasan S.’nin oğlu ile kız arkadaşının ilişkinin onaylamadığı ve oğlunun 6 aydır Recep Ş.’nin evinde kaldığı için meydana geldiği iddia edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız