Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Politika CHP Milletvekili Bektaş: "Mansur Yavaş’ın yanındayız!"

CHP Milletvekili Bektaş: "Mansur Yavaş’ın yanındayız!"

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Mansur Yavaş’a yönelik kamu zararı iddialarının siyasi bir operasyon olduğunu belirterek, “Yanındayız” mesajı verdi

CHP Milletvekili Bektaş: "Mansur Yavaş’ın yanındayız!"
MUHABİR: Şeyma Şen
Okunma Süresi: 1 dk

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturmaya sert tepki gösterdi. Yerel seçimlerdeki başarıyı hazmedemeyen çevrelerin, zemini olmayan iddialarla kamuoyu oluşturmaya çalıştığını belirten Bektaş, bu adımı siyasi bir operasyon olarak değerlendirdi.

Barış Bektaş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yerel seçimlerdeki tarihi farkı hazmedemeyenler, zemini olmayan bir kamu zararı iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yapıyor. Milyarlarca lira Ankapark’a gömülürken, Ankara parsel parsel satılırken kamu zararını soruşturmayanlar, konser bahanesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı itibarsızlaştırmaya çalışıyor.”

Bektaş, Mansur Yavaş’a destek mesajı da vererek, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın yanındayım” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız