İYİ Parti Konya İl Başkanı Ali Anlaş, 27 Haziran Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Bayrak Açıyorum” mitingine Konyalıları davet etti. Anlaş, mitinge katılmak isteyen vatandaşların cuma gününe kadar il ve ilçe başkanlıklarına başvuruda bulunabileceklerini söyledi.
Mitinge ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Anlaş, Türkiye’nin yaşadığı sorunlar karşısında vatandaşları birlik olmaya çağırarak, “Sevdası Türkiye, kaygısı Türk milletinin geleceği olan herkesi ay yıldızlı bayrağımızla birlikte Tandoğan Meydanı’ndaki mitingimize bekliyoruz. Konyalı hemşehrilerimiz il başkanlığımız ve ilçe başkanlıklarımıza cuma gününe kadar müracaat ederek mitinge katılabilirler” dedi.
“GENEL BAŞKAN DERVİŞOĞLU ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ PAYLAŞACAK”
Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek mitingde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Türkiye’nin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunacağını ifade eden Anlaş, ekonomik gelişmelere de değindi.
Enflasyon ve hayat pahalılığına dikkat çeken Anlaş, vatandaşların alım gücünün her geçen gün düştüğünü savunarak, emeklilerden çalışanlara kadar geniş kesimlerin ekonomik sıkıntılar yaşadığını belirtti.
Ali Anlaş, “Bayrak Açıyorum” mitinginde Türkiye’nin gündemindeki sorunların ve çözüm önerilerinin paylaşılacağını belirterek tüm vatandaşları programa katılmaya davet etti.