Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Ayhan Dargeçit, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Dargeçit, mesajında Mevlid Kandili’nin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirdiği mübarek gece olduğunu belirterek, O’nun güzel ahlakının, iyilik ve doğruluk üzerine kurulu çağrısının hayatlara rehber olması gerektiğini ifade etti.
“HAKİKAT, MERHAMET VE ADALET İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Peygamber Efendimiz’e ümmet olma bilinci ve sorumluluğuyla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Dargeçit, hakikatin, merhametin ve adaletin yeryüzünde hâkim olması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Dargeçit mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecede; O’nun güzel ahlakını, iyilik ve doğruluk üzerine kurulu çağrısını hayatımıza rehber kılmak en büyük gayemizdir.
O'na ümmet olma bilinci ve sorumluluğuyla; hakikatin, merhametin ve adaletin yeryüzüne hâkim olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Mevlid Kandili dolayısıyla Ereğlili hemşehrilerinin yanı sıra Türk milletinin ve Türk-İslam âleminin kandilini kutlayan Dargeçit, mübarek gecenin huzur, barış ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.
Dargeçit, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle; kıymetli Ereğlili hemşehrilerimin, aziz Türk milletinin ve Türk-İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor; bu kutlu gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”