Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Spor A Milli Takım'dan farklı prova

A Milli Takım'dan farklı prova

A Milli Takım, Dünya Kupası öncesi hazırlık maçında Kuzey Makedonya'yı 4-0 mağlup etti.

A Milli Takım'dan farklı prova
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında A Milli Futbol Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde Kuzey Makedonya ile karşı karşıya geldi. Milliler maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri; 2. dakikada Orkun Kökçü, 16. dakikada Can Uzun, 53. dakikada Deniz Gül ve 70. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Milliler, ABD yolcusu

Ay-Yıldızlı ekip, Dünya Kupası öncesi ikinci hazırlık maçını 7 Haziran Pazar günü TSİ 01.00'de ABD'nin Florida eyaletinde Venezuela ile yapacak. 22 Mayıs'tan bu yana çalışmalarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdüren A Milli Takım, Venezuela maçı için yarın öğle saatlerinde ABD'ye uçacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız