Konya
Açık
14°
Aksaray
Açık
20°
Karaman
Açık
15°
Anadolu'da Bugün Spor Amasya'da Oryantiring heyecanı yaşandı

Amasya'da Oryantiring heyecanı yaşandı

Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2022-2023 sezonu faaliyet programı kapsamında Ferhat ile Şirin U14 Türkiye Şampiyonası şehzadeler şehri Amasya’nın ev sahipliğinde tamamlandı.

Amasya'da Oryantiring heyecanı yaşandı
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Yarışmanın ilk günü Amasya Taşova ilçesi Borabay Gölü yerleşkesinde, ikinci günü ise Amasya Suluova ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Amasya’da Yeşilırmak kenarında düzenlenen son gün sürat yarışı ile tamamlanan programda, sporcular; şehrin tarihi dokusunu izlerken, oldukça keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi.

Yarışmaya; farklı illerden 340 kadın ve 375 erkek olmak üzere toplamda 715 sporcu katılırken, depremden etkilenen 11 ilin sporcuları için özel bir kategori oluşturuldu.

Üç gün süren yarışmalar sonrasında, şehzadeler gezi yolunda düzenlenen ödül törenine; Amasya Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu, federasyon kurul üyeleri ile birçok siyasetçi ve yönetici katıldı.

Federasyon Başkanı Çolakoğlu, “Amacımız çocuklarımızın; sağlığı, güvenliği ile huzur ve mutluluğudur. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkılarından dolayı Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, sporcular ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

5535ac15-76de-4e4a-86dd-4fcc54dd9061.jpg97e6481a-e816-42e8-87e6-0f3292da5888.jpg

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız