Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Yeni Bir Döngü Başlıyor

Yeni Bir Döngü Başlıyor

Pluto 21 Ocakta değişim enerjisine giriyor. Bu hafta son derecelerinde biriken bir enerji içinde. Uzun yıllar süren döngüsünü Oğlak burcunda tamamlamak üzere.

Sistem değişiyor. Yeni bir sistem demek pluto kova. Hem Dünya bazında, hemde bireysel hayatımızda yenilik ve dönüşümün habercisi. Pluto yıkın ve yeniden yapım gezegenidir. Görevi çürük işe yaramayan şeyleri temizler ve yeniden yapılandırır. Bu sebeple korkulur Pluto dan. Değişim vw dönüşüm getirdiği için. Sistemi yeniler. Yeniliği sever. Değişim dönüşüm hayatın bir parçası iken korkmalı öı değişimden? Konfor alanımızın rahatından iken değişim korkutucu gelir. Fakat gelişmek ve ileriye gitmek için, sistemin değişmesi için Plutoya ihtiyacımız var. Peki Pluto kova sürecinde neler olabilir bakalım.

Kova, yenilikçilikle ilişkilendirilen bir burç olduğu için, Pluto'nun bu burca geçişi teknolojik gelişmelerin hızlanmasına neden olabilir. Kova, toplumsal gruplar ve topluluklarla ilişkilendirilir. Bu dönemde toplum içinde önemli dönüşümler yaşanabilir. Pluto'nun enerjisi, büyük ölçekli dönüşümlere işaret edebilir; bu da küresel düzeyde reformları tetikleyebilir.Pluto'nun kova burcuna geçişi, insan hakları ve toplumsal adalet konularında artan bir duyarlılık getirebilir.

Artık yapay zeka, teknoloji evimizin içine girmişken Pluto Kova çağında teknolojik olarak neler olacak bakalım. Belki Marsa yerleşiriz:) Uzay konusunda baya ileriye gidilir bu dönem.

Hepimizin faydasına olsun.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR