İlim Yayma Ödülleri sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen İlim Yayma Ödülleri töreninde, 3 farklı kategorideki ödüller ile 50'nci yıl özel ödülü sahiplerine takdim edildi.

İlim Yayma Ödülleri sahiplerini buldu
Yayınlanma:

AA'da yer alan habere göre; Türkiye'de bilimsel çalışmaların ve araştırmaların desteklenmesini, başarının ülke ve insanlık hizmetine sunulmasını hedefleyen İlim Yayma Ödülleri, bu yıl üçüncü kez düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, vakfın 50. yılını kutlayarak, "Medeniyetimize ve insanlığa değer katmak için çıktıkları yolun ilk adımını 1951 yılında İlim Yayma Cemiyetinin kurulmasıyla attıklarını" söyledi. Erdoğan, vakfın bu süreçte Türkiye'de bilimsel çalışmaların ve araştırmaların gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

Büyük Ödül Prof. Dr. Akduman'a

Törende, "Bilimsel Araştırma" kategorisinde Prof. Dr. İbrahim Akduman, "Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimleri" kategorisinde Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ve "Sosyal ve Beşeri Bilimler" kategorisinde Prof. Dr. Mehmet Öztürk ödüle layık görüldü.

"50. Yıl Özel Ödülü" ise Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'e verildi.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.