Kadın birliği bir film ortaya çıkardı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun destekleriyle senaryosundan yönetmenine, ışık ekibinden set ekibine, görüntü yönetmeninden kurgu ve montaj kadrosuna kadar bayanlardan oluşan ekip bir araya geldi ve ‘BirÖğün BirÖmür' adlı filme imza atıldı.

Kadın birliği bir film ortaya çıkardı
Yayınlanma:

Filmi seyredenler kadına şiddetin hangi boyuta ve yansımalara neden olduğunu daha net bir şekilde görecekler ve mutlu bir kadın ile mutsuz bir kadının hayata kattığı lezzeti daha iyi anlayacaklar.
Kadına şiddetin ne yazık ki günümüz dünyasının en büyük insani ayıplarından biri olduğuna dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, şöyle konuştu: “Geleceğin Türkiye’sine yön verecek nesillerin beslendiği en temel kaynak annedir. Sağlıklı bir çocuğun büyümesinde anne sütünün önemi ne ise mutlu bir anne elinde büyümesi de aynı derecede önemlidir. Bir kadın çok şey istemez. Hazırladığı sofra için içten bir teşekkür, hatırını soran bir hayat arkadaşı, bazen de sadece bir tebessüm yeterlidir mutlu bir kadın olmasına. Ve mutlu bir kadının yapamayacağı şey yoktur. Çünkü mutlu bir kadın, huzurlu bir aile güçlü bir Türkiye'nin ilk adımıdır.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.