Konyaspor'dan sert açıklama: "Bir Terör Örgütünün Bitmeyen Senaryosu"

Atiker Konyaspor Kulübü, Hürriyet yazarı Kanat Atkaya'nın yazdığı yazıya sert tepki gösterdi

Konyaspor'dan sert açıklama: "Bir Terör Örgütünün Bitmeyen Senaryosu"
Yayınlanma:

Saygın bir gazetede köşe işgal eden Kanat Akkaya isimli şahıs, bugünkü yazısında ““İzmir Marşı”na “PKK dışarı” sloganıyla karşılık verilen akıllara ziyan bir ortam…” şeklinde temelsiz, dayanaksız bilgi fukarılığı ve dünden bugüne getirdiği ön yargılarıyla görüşlerini pervasızca kaleme almıştır.

Taraftarımızın gösterdiği reaksiyon tamamen, Beşiktaş’a ayrılan tribünlerde bir grup provokatör tarafından açılmış olan ve Sayın İçişleri Bakanımızın da net bir şekilde ortaya koyduğu üzere PKK yanlısı ve DHKP-C mensubu olarak nitelendirilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek pankartınadır. Akkaya’nın bu pankarttan rahatsız olmadığını, bahse konu kişilerin başlattığı açlık grevine açıkça destek veren önceki köşe yazılarından da anlamak mümkündür. Belli ki, Kanat Akkaya Süper Kupa finalinde açılan bu pankarta çok sevinmiş ve taraftarımızın protesto etmesine de hayli içerlemiştir.

Ancak, Konyaspor taraftarını bu şekilde tahrik edenleri görmezden gelip, konuyu yine İzmir Marşı’na bağlamaya çalışmak beyhude bir çabadır. Konyaspor taraftarının milli ve manevi değerlere olan hassasiyetini oturduğu yerden, ön yargılı bir şekilde kalem oynatan kişilerin anlaması mümkün değildir. Zira maç günü Beşiktaş tribünlerinin söylediği İzmir Marşı, taraftarlarımızca alkışla karşılanmıştır. İşte bu çarpık düşünce ve ruh haliyle olayları birbirine karıştırıp kamuoyu oluşturmaya çalışanlar için bu ülkenin birlik ve beraberliğinin önemli olmadığı sonucu ortaya çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.