Konyaspor taraftarından Ahmet Baydar’a destek: #AhmetBaydarYalnızDeğildir #anadoluseninlekonya

Atiker Konyasporlu taraftarlar, PFDK tarafından haksız bir cezaya çarptırılan Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar’a destek çıktı #anadoluseninlekonya

Konyaspor taraftarından Ahmet Baydar’a destek: #AhmetBaydarYalnızDeğildir #anadoluseninlekonya
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Konyaspor’un hakkını savunan Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar’a verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezasının yankıları devam ediyor.

Trabzonspor maçında hem en iyi oyuncusunu kaybeden hem de puanları çalışan yeşil-beyazlı ekipte Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, maç sonunda müsabakayı katleden hakem Hüseyin Göçek’e set tepki göstermişti. TFF, haklı serzenişlere kulağını tıkayarak Konyaspor’a ağır bir ceza daha verdi.

Atiker Konyasporlu taraftarlar, sosyal medyada başlattıkları kampanya ile Ahmet Baydar’a destek çıktı. Yeşil-beyazlı taraftar, yaptıkları yorumlarla Baydar’a tam destek verdi ve TFF’ye tepki gösterdi.

Twitter’da başlatılan kampanyada   ve #anadoluseninlekonya  hashtag'i ile taraftarlar, Ahmet Baydar’ın yanında olduklarını gösteriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.