Manyama ligde şans bulamıyor!

Kupa maçında şov yapan Lebogang Manyama, lig maçlarında süre alamıyor

Manyama ligde şans bulamıyor!
Yayınlanma:

Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynanan Batman Petrolspor karşısında 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Lebogang Manyama, ligde şans bulamıyor. Kupada etkili bir performans gösteren Güney Afrikalı oyuncu, Bursaspor maçında yedekte bekledi.

Mehmet Özdilek tarafından değerlendirilmeyen Manyama, ligde formaya hasret kaldı. En son Sivasspor maçının ikinci yarısında oynayan 27 yaşındaki oyuncu, daha sonra oynanan 3 maçta da şans bulamadı. Bu sezon ligde Beşiktaş ile deplasmanda oynanan ve 2-0 kaybedilen Beşiktaş maçı haricinde hiçbir maça ilk 11’de başlamayan deneyimli oyuncu, toplamda ligde 172 dakika sahada kalabildi.

Geçtiğimiz sezon Güney Afrika’da yılın futbolcusu seçilen Lebogang Manyama, transfer döneminin son günlerinde büyük umutlarla kadroya dahil edilmişti.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Manyama ile ilgili olarak, "Manyama çok karakterli, iyi niyetli bir çocuk. Antrenmanlarda da elinden geleni yapıyor fakat yeterlilik konusunda tartışabiliriz. Ona biraz daha zaman vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.