Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Ekonomi Konya’da yeni merkez açıldı! İkinci el satış da yapılacak

Konya’da yeni merkez açıldı! İkinci el satış da yapılacak

Konya’da, ikinci el dorse satışının yanı sıra Fesan bayiliğini de yapan Kent Treyler, Aliya İzzet Begoviç Caddesi’nde yeni satış merkezini açtı.

Konya’da yeni merkez açıldı! İkinci el satış da yapılacak
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da, ikinci el dorse satışının yanı sıra Fesan bayiliğini de yapan Kent Treyler, Aliya İzzet Begoviç Caddesi’nde yeni satış merkezini açtı. 12 bin metrekarelik alanda hizmet veren merkezde, çeşitli model dorse ve tankerler satışa sunuluyor.

4da36d43-87a9-46ed-be94-afb6021617c8.jpeg

Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Kent Treyler sahipleri Mehmet Ateş ve Mustafa Renkliçakıl, açılışta misafirleriyle yakından ilgilenerek, sektördeki deneyimlerini ve şirketin hedeflerini paylaştı.

7c6ea593-6005-4b9b-82bd-7ac1708bbe43.jpeg

Mehmet Ateş, "Treyler sektöründe uzun yıllardır büyük firmalarda çalışıyorduk. Edindiğimiz tecrübeyle Kent Treyler’i kurduk ve şehrimizin önemli caddelerinden birinde hizmet vermek bizler için gurur kaynağı" dedi.

b0948104-39a4-420a-9bef-2329b96caf55.jpeg

Açılışta yapılan dua ve kesilen kurbanla Kent Treyler resmi olarak hizmete girdi. Katılımcılar, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız