KONYA, MUTFAĞINI İZMİR’DE TANITTIKonya Novotel ve ibis Hotel’in başarılı Chef’lerinden Muammer Özer, İzmir'in prestijli otellerinden Swissôtel Café Swiss'te Ramazan ayına özel olarak Konya lezzetlerini davetlilere sundu.
İHRACATÇILARDAN VALİ AKIN’A ZİYARETKonya İhracatçılar Birliği Derneği Başkanı Mustafa Toptaş ve Yönetim Kurulu, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret ederek, birliğin faaliyetleri ve ihracat rakamları hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı.
ESKİ DOSTLAR İFTARDA BULUŞTUKonya iş camiasının başarılı iş insanları Mali Müşavir İsmail Turan ve Lütfü Öztürk'ün organize ettiği programda, çok sayıda eski dost bir araya gelerek hasret giderdi. Katılımcılar, bol bol eski günlerin sohbetini yapma imkanı buldu.
AŞÇILAR DERNEĞİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİKonya Aşçılar Derneği, yapılan seçimler sonrası başkanlığa seçilen Ali Ülkü, yeni yönetimiyle ilk toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. Toplantıya, Türkiye Gastronomi Federasyonu (TUGAFED) Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim de katılarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.Konya Aşçılar Derneği, yapılan seçimler sonrası başkanlığa seçilen Ali Ülkü ve yeni yönetimiyle ilk toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. Toplantıya, Türkiye Gastronomi Federasyonu (TUGAFED) Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim de katılarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.
SARRAFLAR YERALTI ÇARŞISI'NDA İFTAR COŞKUSU Sarraflar Yeraltı Çarşısı esnafı tarafından düzenlenen iftar programına, Sarraflar Derneği Başkanı Tahir Azman, Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Yaşar ve çok sayıda esnaf katıldı.