Konya'nın Karatay ilçesinde iki yıldır atıl durumda olan bir inşaatın 11. katında tüyler ürperten bir olay yaşandı.İnşaat işçileri, güvenlik filelerini toplamak için gittikleri binada 11. katının tuvalet bölümünde üzerinde hala kıyafetleri bulunan bir iskelet gördüler.
Fileyi toplamak için gelen file görevlileri, tuvalet bölümünde üzerinde kıyafet bulunan iskeleti görünce, hemen polise haber verdi.
Polis ekipleri, hemen olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre, iskeletin yaklaşık bir yıl önce hayatını kaybetmiş bir erkeğe ait olduğu düşünülüyor. Kimliği ve ölüm nedeni henüz belirlenemeyen iskelet, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kimliği ve ölüm nedeni henüz belirlenemeyen iskelet ilk olarak Konya Şehir Hastanesi'nin morguna ordan da Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek..
Konya polisi, tüm bu soruların yanıtını bulmak için titiz bir çalışma yürütüyor. İnşaatın çevresindeki güvenlik kameraları inceleniyor, kayıp kişiler listesi taranıyor ve olayın tüm detayları didik didik ediliyor..
İskeletin görüntüleri