Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Güncel Doğu Akdeniz'de güvenlik alarmı: Türk gemileri güvenliği en üst düzeye çıkardı!

Doğu Akdeniz'de güvenlik alarmı: Türk gemileri güvenliği en üst düzeye çıkardı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Doğu Akdeniz'deki olağanüstü durum nedeniyle Türk bayraklı gemilerin Lübnan limanlarındaki güvenlik seviyesinin 3'e çıkarıldığını açıkladı.

Doğu Akdeniz'de güvenlik alarmı: Türk gemileri güvenliği en üst düzeye çıkardı!
Okunma Süresi: 1 dk

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Doğu Akdeniz'de yaşanan olağanüstü durum nedeniyle Türk bayraklı gemilerin Lübnan limanlarındaki güvenlik seviyesinin 3'e çıkarıldığını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, bu kapsamda gemilere malzeme alımları ile yük elleçlemesinin sınırlandırılabileceğini, ertelenebileceğini veya gerektiğinde tamamen reddedilebileceğini belirtti. Ayrıca, gemilere giriş çıkış işlemlerinin geçici olarak durdurulabileceğini ifade etti.

Uraloğlu, uluslararası toplumun, İsrail’in sınır tanımaksızın gerçekleştirdiği saldırıları bir an önce durdurarak bölgede barış ve huzurun tesis edilmesi gerektiğini vurguladı..

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız