Konya
Kapalı
19°
Aksaray
Parçalı bulutlu
22°
Karaman
Parçalı bulutlu
19°
Anadolu'da Bugün Gündem Bakan Kurum: 8 ilimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda

Bakan Kurum: 8 ilimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Osmaniye, Elazığ, Hatay ve Diyarbakır olmak üzere 8 ilimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda" dedi.

Bakan Kurum: 8 ilimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda
Okunma Süresi: 1 dk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay'da konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Osmaniye, Elazığ, Hatay ve Diyarbakır olmak üzere 8 ilimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda.

Depremden etkilenen 11 ilde, gerek köylerimiz gerek il ve ilçe merkezlerimizde 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecini başlattık.

Her depremde, afette milletimize ne söz verdiysek sözlerimizi tutma anlamında Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımızı yapıyoruz.

Yeniden canlandıracak yenicen ayağa kaldıracak anlayışla çalışmalarımızı yapacağımızı ifade ediyor, bununla birlikte tüm Hatay’ımıza vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız