Konya
Açık
17°
Aksaray
Açık
17°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Gündem Turuncu uyarı sonrası 'Ekrem İmamoğlu tatil hazırlığı mı yapıyor' sosyal medyayı salladı

Turuncu uyarı sonrası 'Ekrem İmamoğlu tatil hazırlığı mı yapıyor' sosyal medyayı salladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da yarından itibaren kuvvetli sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Sosyal medyada ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yağış öncesi tatile çıkmak için hazırlık yaptığı paylaşımları dönmeye başladı.

Turuncu uyarı sonrası 'Ekrem İmamoğlu tatil hazırlığı mı yapıyor' sosyal medyayı salladı
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da yarından itibaren kuvvetli sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından İstanbul için turuncu uyarı paylaşımı yapan Vali Yerlikaya, "Sevgili İstanbullular, perşembe sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli, Anadolu Yakası'nda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Ani sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olalım" ifadelerine yer verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yağış uyarısı öncesinde yine sosyal medyada 'tatil yapacağı' yönündeki paylaşımlarla olay oldu.

imamoglu-tatil.jpg

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız