Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Ak Parti'de 2 ilçe başkanının daha ismi belli oldu

Ak Parti'de 2 ilçe başkanının daha ismi belli oldu

AK Parti Konya İl Teşkilatı, kongre sürecine hız kesmeden devam ediyor. Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın onayıyla, Cihanbeyli ve Yunak ilçelerinin yeni başkan adayları açıklandı.

Ak Parti'de 2 ilçe başkanının daha ismi belli oldu
Okunma Süresi: 1 dk

Ak Parti Konya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cihanbeyli İlçe Başkan Adayı Veysel Akbulut, Yunak İlçe Başkan Adayı ise Mustafa Aktaş olarak belirlendi. Bu karar, teşkilatın yenilenme ve güçlenme hedefleri doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ak Parti daha önce Konya’nın toplam 14 ilçesinde isimleri açıklamıştı. Ak Parti yetkilileri, il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarını daha güçlü bir şekilde sürdüreceğine inandıklarını ifade etti.

Cihanbeyli ve Yunak ilçelerinde aday olarak gösterilen Akbulut ve Aktaş, yeni dönemde ilçelerine hizmet etme sorumluluğunu üstlenmeye hazırlanıyor. Her iki aday da yaptığı açıklamalarda, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak partinin hedeflerine katkıda bulunacaklarını belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız