Konya
Açık
18°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Altay duyurdu! Konya’da PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi açıldı

Altay duyurdu! Konya’da PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi açıldı

Konya’da kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünlerin satıldığı PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi hizmete açıldı.

Altay duyurdu! Konya’da PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi açıldı
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünlerin satıldığı PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi hizmete açıldı. Bilim Merkezi yanında konumlanan PELEN’de ANATOYA, ZENOBYA ve FERA gibi markalar da yer alıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkezin açılışında yaptığı açıklamada, PELEN’in kadın girişimcileri ve üreticileri destekleme açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. Altay, “Kadınlarımızın emeklerini ekonomiye kazandırmak ve onları daha fazla desteklemek amacıyla PELEN’i hizmete sunduk. Tüm vatandaşlarımızı merkezimizi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.

PELEN Yöresel Ürün Satış Merkezi, bölgedeki kadın üreticilerin ürünlerini tanıtıp ekonomiye katkı sağlamalarına fırsat sunmayı amaçlıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız