Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Bakan Yerlikaya Konya'da! Belediyeleri de ziyaret ediyor

Bakan Yerlikaya Konya'da! Belediyeleri de ziyaret ediyor

Bir dizi program kapsamında Konya’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Meram Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kavuş ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya Konya'da! Belediyeleri de ziyaret ediyor
Okunma Süresi: 2 dk

Bir dizi program kapsamında Konya’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Meram Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kavuş ile bir araya geldi.

Başkan Kavuş, çalışmalara dair Bakan Yerlikaya’ya bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi program kapsamında sabah saatleri itibariyle Konya’ya geldi. Meram Belediyesi’ne ait Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 6 Şubat 2023 Depremleri ve İnsani Yardım konulu toplantıya katılan Bakan Yerlikaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

3-3.jpg

Bakan Yerlikaya’nın toplantı sonrasındaki durağı ise Meram Belediyesi oldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile belediye hizmet binasında bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilçedeki proje ve yatırımlara dair bilgi alırken şehre değer katan hizmetler noktasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1-7.jpg

“BAKANIMIZ, HER ZAMAN EN ÖNEMLİ DESTEKÇİLERİMİZDEN OLDU”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bakan Yerlikaya’nın Meram Belediyesi ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sayın bakanımız, göreve geldiği günden bu güne ülkemiz için yaptığı başarılı çalışmalarıyla her kesimin takdirini topladı. Aynı zamanda Konyalı hemşerimiz de olan değerli bakanımız, şehrimiz ve ilçemizdeki proje ile yatırımlara her zaman ilgi göstererek en önemli destekçilerimizden oldu. Bakanımıza ziyaretleri kapsamında son süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve planlamalarımızla ilgili bilgiler verdik. Ziyaretleri, Konya ve Meram’a olan ilgisi ve destekleri dolayısıyla kendisine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız