Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri BİK Genel Kurulu Seçimlerinde TGK rüzgârı esti

BİK Genel Kurulu Seçimlerinde TGK rüzgârı esti

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen gazete ve internet haber sitesi temsilci seçimlerini, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) adayları kazandı.

BİK Genel Kurulu Seçimlerinde TGK rüzgârı esti
Okunma Süresi: 1 dk

23 Ocak 2025 Perşembe günü Ankara’da yapılan ve 2025-2027 dönemi için düzenlenen seçimlerde TGK büyük bir başarıya imza attı. Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği seçimlerinde TGK adayları Mehmet Ergün, Erdoğan Erişen ve Tahir Gülebak galip gelirken, İnternet Haber Sitesi Sahipleri Temsilciliği seçimlerini de yine TGK adayları Kürşat Tuncel ve Hürmüz Seda Köktener kazandı.

Daha önce gerçekleşen BİK Prodüktör Temsilcisi seçiminde de TGK adayı Sefa Özdemir zafer elde etmişti. Böylece TGK’nın kazanan üye sayısı toplamda 6’ya ulaştı. Seçim sonuçları, TGK’nın rakiplerine karşı elde ettiği 5-0’lık büyük bir üstünlükle tamamlandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız