Konya’da kültür ve edebiyatseverlerin merakla beklediği 11. Konya Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. 19-27 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, ziyaretçilerine kitap dolu bir atmosfer sunuyor.
Etkinlik kapsamında, gazeteci Fulya Öztürk, 26 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de Anadolu Oditoryumu'nda okurlarla bir araya gelecek. "Bir Gazetecinin Umuda ve Direnişe Şahitliği" başlıklı söyleşisinde, meslek hayatındaki deneyimlerini ve umut dolu hikayelerini paylaşacak.
Ziyaret saatlerinin 10.00-21.00 arasında olduğu Konya Kitap Günleri, birçok yazarı ve okuru buluşturarak, edebiyatın ve özgürlüğün ruhunu yaşatmayı hedefliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Kültür Ajansı'nın iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, kültürel zenginliklerin paylaşılmasını teşvik ederek büyük ilgi topluyor.