Konya
Kapalı
22°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
25°
Karaman
Parçalı bulutlu
24°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Hak ihlallerine Konya'da geçit yok!

Hak ihlallerine Konya'da geçit yok!

Konya İl İnsan Hakları Kurulu, Vali İbrahim Akın başkanlığında toplandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, insan hakları konusundaki güncel meseleler ve çözüm önerileri ele alındı.

Hak ihlallerine Konya'da geçit yok!
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl İnsan Hakları Kurulu, Vali İbrahim Akın başkanlığında toplandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, insan hakları konusundaki güncel meseleler ve çözüm önerileri ele alındı.

İNSAN HAKLARI GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, Konya’da insan haklarına yönelik çalışmaların durumu değerlendirilirken, vatandaşların haklarını korumaya yönelik faaliyetlerin güçlendirilmesi amacıyla yapılabilecekler görüşüldü. Ayrıca, kurula iletilen talepler ve şikayetler hakkında değerlendirmeler yapılarak çözüm yolları üzerinde duruldu.

f21b4e48-0ab1-4ce3-a564-4fcf57fb952f.jpg

“HAKLARIN KORUNMASI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Konya Valisi İbrahim Akın, toplantının açılış konuşmasında insan haklarının korunmasının devletin en temel sorumluluklarından biri olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın haklarının korunması ve ihlallerin önlenmesi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Kurulumuz, bu anlamda önemli bir sorumluluk üstleniyor” dedi.

Toplantıya, kurul üyeleri ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Konya İl İnsan Hakları Kurulu, alınan kararlar doğrultusunda insan hakları ihlallerinin önlenmesi için çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız