Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri İMH Konya’dan Filistin’e Destek Programı: Gazze'deki Son Durum Ele Alındı

İMH Konya’dan Filistin’e Destek Programı: Gazze'deki Son Durum Ele Alındı

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Konya, Filistin davasına duyarlılığı artırmak ve sahadaki gelişmelere dair toplumu bilgilendirmek amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

İMH Konya’dan Filistin’e Destek Programı: Gazze'deki Son Durum Ele Alındı
Okunma Süresi: 1 dk

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Konya, Filistin davasına duyarlılığı artırmak ve sahadaki gelişmelere dair toplumu bilgilendirmek amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Hamas Türkiye sorumlularından Üstad Münir Said, Konya’da düzenlenen özel bir program çerçevesinde misafir edildi.

Programda, başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında yaşanan son gelişmeler, işgalin bölge halkı üzerindeki etkileri ve yapılabilecek insani yardım çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı. Üstad Münir Said, katılımcılara sahadan edindiği birinci elden bilgileri aktararak, Filistin halkının içinde bulunduğu zor koşulları ve ihtiyaçları anlattı.

imh-konya-2.jpg

Toplantıya bölgedeki esnaf ve sanayicilerden oluşan çok sayıda davetli katıldı. Program boyunca Filistin’e yönelik yardım faaliyetlerinin nasıl daha etkili yürütülebileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Program sonunda İMH Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, Üstad Münir Said’e üzerinde “Nehirden Denize Özgür Filistin” yazılı bir Filistin haritası hediye etti. Programa katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız