Konya
Parçalı az bulutlu
26°
Aksaray
Açık
30°
Karaman
Açık
29°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya Vekili, Cevdet Yılmaz ve bakanlarla KKTC’de

Konya Vekili, Cevdet Yılmaz ve bakanlarla KKTC’de

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen programlarda yer aldı.

Konya Vekili, Cevdet Yılmaz ve bakanlarla KKTC’de
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çeşitli temaslarda bulunduklarını açıkladı.

Program kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile KKTC Başbakanı Ünal Üstel'in ortak basın toplantısına katıldıklarını belirten Erdem, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde görevlendirilen yangın söndürme helikopterinin Kıbrıs Türk halkının hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Heyetin daha sonra, Türkiye Cumhuriyeti'nin finansmanıyla ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda hayata geçirilecek Güzelyurt Soğuk Hava Deposu Entegre Tesisleri'nde incelemelerde bulunduğunu aktaran Erdem, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldıklarını kaydetti.

Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne desteğinin süreceğini vurgulayan Orhan Erdem, "Anavatan Türkiye olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kalkınmasına, üretimine ve refahına katkı sunacak her projede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız