Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla düzenlenen "Parklarda Şenlik Var" etkinliklerinin devam ettiğini açıkladı.
Başkan Altay, etkinliklerin çocukların hem eğlenmesi hem de paylaşma kültürünü öğrenmesi amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, "Çocuklarımız gülsün, neşeleri daim olsun, paylaşmayı öğrensin ve tatillerini daha güzel geçirsin diye 'Parklarda Şenlik Var' etkinliklerini düzenliyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinliklerin 19 Eylül'e kadar Konya'nın farklı noktalarında devam edeceğini kaydeden Altay, aileleri çocuklarıyla birlikte programlara katılmaya davet etti.
"Parklarda Şenlik Var" etkinliklerinin son durağı ise Ihlamur Parkı oldu. Program kapsamında çocuklar çeşitli oyunlar, gösteriler ve eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirirken, aileler de etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin yaz boyunca kentin farklı parklarında çocuklarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.