Konya
Açık
24°
Aksaray
Açık
25°
Karaman
Açık
24°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Bisiklet Tutkunları Eflatunpınar’dan Eşrefoğlu Camii’ne Pedal Çevirdi

Konya’da Bisiklet Tutkunları Eflatunpınar’dan Eşrefoğlu Camii’ne Pedal Çevirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çevreci ulaşımı teşvik etmek ve aktif yaşam kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen bisiklet sürüş etkinliğine dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Konya’da Bisiklet Tutkunları Eflatunpınar’dan Eşrefoğlu Camii’ne Pedal Çevirdi
KAYNAK: Konya Büyükşehir Belediyesi
Okunma Süresi: 1 dk

Eflatunpınar’dan başlayarak tarihi Eşrefoğlu Camii’ne uzanan rotada gerçekleştirilen sürüş programına Konya’daki çeşitli bisiklet toplulukları yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, spor, tarih ve doğanın iç içe geçtiği anlamlı bir etkinlikte buluşmanın keyfini yaşadı.

guhxiqbwyaaeaad.jpg

Başkan Altay, “Etkinliğe katılan tüm bisikletseverlere gönülden teşekkür ediyorum” diyerek, doğayla uyumlu ulaşım alternatiflerini desteklemeye ve Konya’da bisiklet kültürünü geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Program boyunca hem çevre bilincine hem de sağlıklı yaşam farkındalığına dikkat çekildi. Katılımcılar, tarihi ve doğal güzellikler eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız