Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da çocukların süs havuzuna girmesi tartışma yarattı!

Konya'da çocukların süs havuzuna girmesi tartışma yarattı!

Konya’nın Mevlana Meydanı yakınlarında bulunan süs havuzu, sıcak havaların etkisiyle çocukların serinleme noktası haline geldi.

Konya'da çocukların süs havuzuna girmesi tartışma yarattı!
Okunma Süresi: 1 dk

Vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerde, bazı çocukların süs havuzuna girerek eğlendiği görüldü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşlar arasında farklı görüşler ortaya çıktı. Bazı vatandaşlar, sıcak havalarda çocukların serinlemek istemesinin doğal olduğunu savunarak, bölgede yeterli ücretsiz yüzme alanlarının bulunmadığına dikkat çekti. Ancak bazıları ise süs havuzlarının yüzme amacıyla yapılmadığını, hijyen açısından risk taşıdığını ve bu durumun hoş karşılanmaması gerektiğini belirtti.

Yetkililerin bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu. Geçmiş yıllarda benzer olayların yaşandığı ve belediyenin vatandaşları süs havuzlarının yüzme için kullanılmaması konusunda uyardığı biliniyor.

Konuyla ilgili vatandaşların ve yetkililerin görüşleri alınarak ilerleyen günlerde yeni önlemler alınabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız