Konya
Açık
18°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da “Dönem Sonu Faaliyetleri Haftası”na İl Müdürü Yiğit’ten Destek

Konya’da “Dönem Sonu Faaliyetleri Haftası”na İl Müdürü Yiğit’ten Destek

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Meram Abdussamet Fazilet Kuzucu İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Konya’da “Dönem Sonu Faaliyetleri Haftası”na İl Müdürü Yiğit’ten Destek
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitim öğretim yılı boyunca sürdürdüğü okul ziyaretlerine devam ediyor. Yiğit, son olarak Meram Abdussamet Fazilet Kuzucu İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Ziyaret kapsamında “Dönem Sonu Faaliyetleri Haftası” dolayısıyla öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan çalışmaların sergilendiği alanı gezen Yiğit, yapılan projeler hakkında bilgi aldı ve öğrencilerin çalışmalarını takdir etti.

Ziyaretin devamında öğretmenlerle toplantı yapan İl Müdürü Yiğit, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, okul-veli iş birliği ve Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen eğitim projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yiğit, öğretmenlerin görüş ve önerilerini de dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Okul yöneticilerinden okul bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi alan Yiğit’e ziyaretinde Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Kaya da eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu tür ziyaretlerin eğitim kalitesini artırmak, paydaşlar arası iletişimi güçlendirmek ve yerel düzeydeki çalışmaları yerinde görmek açısından önem taşıdığını vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız