Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da ucuz et ve kıyma satışı başlıyor!

Konya’da ucuz et ve kıyma satışı başlıyor!

Konyalı iş insanı Ekrem Coşkun, uygun fiyata et ve kıyma satışı yapacaklarını söyledi

Konya’da ucuz et ve kıyma satışı başlıyor!
Okunma Süresi: 1 dk

Birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Ekrem Coşkun, sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaptı.

Coşkun, Ramazan öncesi müjdeyi açıklayarak, fabrika satış mağazasının kısa sürede faaliyete geçeceğini, vatandaşların softasına uygun fiyata ucuz et ve kıyma geleceğini ifade etti.

Ekrem Coşkun’un açıklaması şu şekilde:

"Ramazan öncesi müjdeli bir haberim var. Bu mübarek günlerde sofralar bereketlensin, herkes gönül rahatlığıyla et yiyebilsin diye fabrika satış mağazamızı çok kısa süre içinde hizmete açıyoruz. Kıyma ve kuşbaşı et satışına, gerçekten tüm piyasayı şaşırtacak çok uygun fiyatlarla başlıyoruz.

Vatandaşların gözü önünde taze kıyma çekilecek

Amacımız sadece et satmak değil; bu mübarek ayda gönüllere dokunmak, aile bütçelerine nefes aldırmak, evlerde huzur ve mutluluk dolu sofralar kurulmasına vesile olmak. Ramazan ayında ve sonrasında da devam edecek şekilde halkımızın yanında olmaya, sofralara bereket katmaya devam edeceğiz.

Vatandaşımızın gözü önünde taze çekilecek kıyma kuşbaşı satışlarımız çok yakında. İnşallah hayırlı olacağına inandığımız bu güzel adıma hep birlikte şahit olacağız."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız