Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da ilk teravih namazına sürpriz bir isim katılacak

Konya’da ilk teravih namazına sürpriz bir isim katılacak

Ramazan ayının gelişiyle birlikte Konya'da ibadet hazırlıkları başladı. Ramazan ayının ilk teravih namazı, 28 Şubat Cuma günü saat 20:05’te kılınacak.

Konya’da ilk teravih namazına sürpriz bir isim katılacak
Okunma Süresi: 1 dk

Ramazan ayının gelişiyle birlikte Konya'da ibadet hazırlıkları başladı. Ramazan ayının ilk teravih namazı, 28 Şubat Cuma günü saat 20:05’te kılınacak. Bu özel geceye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katılacak.

Konya’daki vatandaşlar, Ali Erbaş’ın katılımıyla kılınacak ilk teravih namazında bir araya gelerek Ramazan’ın manevi atmosferini paylaşacak. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerde teravih namazları eda edilirken, iftar sofraları da birlik ve beraberliği pekiştirecek.

1 Mart Cumartesi günü sahura kalkacak vatandaşlar, 05:55’te imsak vaktiyle oruçlarına başlayacak ve 18:50’de iftar yapacak. Ramazan ayı boyunca Konya’da ibadetlerin yanı sıra toplumsal dayanışma ve yardımlaşma da ön planda olacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız