Konya, 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde “İŞ’TE MERHAMET” temalı zirveye ev sahipliği yapacak. KİKAD (Konya İş Kadınları Derneği), “İş Yaşamında Hoşgörü Buluşmaları” markasıyla Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iş derneklerini bir araya getiriyor. Etkinlik, Hz. Mevlana’nın hoşgörü ikliminin etkisinde, MEVLANASİFED iş birliğiyle gerçekleştirilecek.
Zirve, merhametin sosyal yaşam kadar iş dünyasında da önemli bir sorumluluk alanı haline geldiği gerçeğinden yola çıkarak organize ediliyor. Değişen iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yönetim anlayışlarının insanı ve duyguyu odağa alması gerektiği vurgulanacak. Konya'daki Dedeman Otel’de gerçekleşecek etkinlikte, merhamet odaklı sürdürülebilir kültürel sistemler kurmanın gerekliliği üzerinde durulacak.
KİKAD, 2007 yılından beri faaliyet gösteriyor ve Türkiye’nin ilk iş kadınları derneği olma özelliği taşıyor. Kadınların iş dünyasındaki statülerini güçlendirmek, kadın girişimci sayısını artırmak ve işbirliğini geliştirmek amacıyla birçok ulusal ve uluslararası projede aktif rol alıyor.
Bu yılki zirvede, iş ve kültürel dünyadan önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar arasında Prof. Dr. Kenan Gürsoy (E. Büyükelçi - Felsefeci Akademisyen), Gamze Cizreli (Girişimci - İş İnsanı), Mehmet Gün (Türkonfed Başkan Yardımcısı), Dr. h.c. Esin Çelebi Bayru (Hz. Mevlana’nın 22. kuşak torunu – Yazar) ve Esra Beziğcioğlu (Kagider Yönetim Kurulu Başkanı) gibi isimler bulunacak. Programın moderatörlüğünü Prof. Dr. Aşina Gülerarslan Özdengül üstlenecek.
Zirve, 2 Kasım 2024 tarihinde saat 13.00’te başlayacak. Dinleyici olarak katılmak isteyenlerin, [email protected] adresi üzerinden iletişime geçmeleri gerekiyor.
Bu önemli etkinlik, iş dünyasında merhamet ve hoşgörü temalarını öne çıkararak katılımcılara ilham vermeyi hedefliyor.