Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışmalar Sürüyor

Konya'da Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışmalar Sürüyor

Konya Kulu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde merkez ve mahalle mezarlıklarında temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, çalışmaların bayramdan önce tamamlanacağını açıkladı.

Konya'da Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışmalar Sürüyor
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Kulu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini daha huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına hız verdi. Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kulu Mezarlıklar Şefi Yunus Bey ile birlikte yapılan incelemelerde, mezarlıklarda ağaç budama, yabani ot temizliği, yolların düzenlenmesi ve genel çevre bakımı gibi birçok başlıkta çalışmaların titizlikle sürdüğü belirtildi.

Başkan Sertdemir, mezarlık bakım çalışmalarına ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Ecdadımıza vefa, geçmişimize saygıdır. Bayramlar; sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, ahirete irtihal etmiş büyüklerimizi dualarla andığımız en kıymetli zamanlardır. Bu anlayışla, mezarlıklarımızın daha huzurlu, temiz ve bakımlı olması için gayret gösteriyoruz.”

Çalışmaların Kurban Bayramı öncesi tamamlanacağını belirten Sertdemir, tüm hemşehrilerinin geçmişlerine rahmet dileyerek, yapılan duaların kabul olmasını temenni etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız