Konya
Açık
11°
Aksaray
Açık
14°
Karaman
Açık
11°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da Ramazan Pidesine zam değil indirim yapıldı!

Konya'da Ramazan Pidesine zam değil indirim yapıldı!

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça bu yılki Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Vedat Honça diğer illerde 10 TL olan pide fiyatının Konya'da 8 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

Konya'da Ramazan Pidesine zam değil indirim yapıldı!
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Haber: Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan ‘11 ayın sultanı’ Ramazan ayı 23 Mart Perşembe günü başlayacak.

Ramazan denildiğinde akla ilk gelen yiyeceklerden biri olan Ramazan pidesinin bu yıl fiyatının ne kadar olacağı araştırılıyor.

Ramazan ayına sayılı günler kala Konya’da ‘Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar olacak’ sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, artan maliyetler nedeniyle simit ve poğaça fiyatlarının 7 TL’ye yükseltildiğini açıklamıştı. Ancak yapılması planlanan zam Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından askıya alınmıştı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yapılması planlanan zam ile ilgili olarak, “Yapılan zammı zamansız ve sebepsiz buluyorum. Hemşehrilerimle aynı fikirdeyim, zam gözden geçirilmeli. Gün birlik günüdür” ifadelerini kullanmıştı.

KONYA'DA RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça bu yılki Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Vedat Honça diğer illerde 10 TL olan pide fiyatının Konya'da 8 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

ramazan-pidesi.jpg

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız