Konya
Açık
18°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da yıllardır beklenen müjde geldi! Susuzluk bitiyor

Konya’da yıllardır beklenen müjde geldi! Susuzluk bitiyor

AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar, ilçede tarımsal üretim açısından büyük öneme sahip olan su transferi çalışmalarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Konya’da yıllardır beklenen müjde geldi! Susuzluk bitiyor
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar, ilçede tarımsal üretim açısından büyük öneme sahip olan su transferi çalışmalarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Özbahar, Yarcak Sulama Göleti’nden İnönü Sulama Göleti’ne can suyu aktarımı sürecinde sona gelindiğini duyurdu.

Açıklamasında sürece katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür eden Ahmet Özbahar, “Bu önemli çalışmada emeği geçen başta AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen’e, Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız’a ve tüm milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Hadim Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çetiner’e ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özbahar, su aktarımının Hadim’in tarımına ciddi katkılar sunacağını belirterek, bu tür yatırımların bölge halkının yaşam kalitesini artıracağını vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız