Karapınar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ecdat Kıraathanesi projesi, ilçe halkına sıcak ve samimi bir buluşma ortamı sunmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı İbrahim Önal, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Başkan Önal, yaptığı açıklamada kıraathanenin sadece bir yapı değil, aynı zamanda gönüllerin buluşma noktası olacağını belirtti. “Burası; büyüklerimizin huzurla oturup çaylarını yudumlayacağı, dost meclislerinin kurulacağı, gönüllerin bir araya geleceği sıcak bir buluşma noktası olacak. Hem çalışmaları yerinde takip ettik, hem de vatandaşlarımızla gönülden sohbet ettik” dedi.
Karapınar Belediyesi, ilçe halkının sosyal yaşamını zenginleştirecek projeleri bir bir hayata geçirirken, Ecdat Kıraathanesi’nin de kısa süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Başkan Önal, “Karapınar’ımıza değer katan her projede olduğu gibi, bu kıymetli mekânı da en kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunmak için gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.