Konya
Az bulutlu
18°
Aksaray
Az bulutlu
22°
Karaman
Az bulutlu
23°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Naciye Teyze, Konya’da paraşütle uçtu! Başkan Altay’dan ricada bulundu! Naciye Teyze ne istedi?

Naciye Teyze, Konya’da paraşütle uçtu! Başkan Altay’dan ricada bulundu! Naciye Teyze ne istedi?

Var mısın, Yok musun?” yarışmasıyla gönüllerde taht kuran Naciye Acaroğlu, 73 yaşında Takkeli Dağ’a giderek yamaç paraşütü deneyimi yaşadı.

Naciye Teyze, Konya’da paraşütle uçtu! Başkan Altay’dan ricada bulundu! Naciye Teyze ne istedi?
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

“Var mısın, Yok musun?” yarışmasıyla gönüllerde taht kuran Naciye Acaroğlu, 73 yaşında Takkeli Dağ’a giderek yamaç paraşütü deneyimi yaşadı. Yıllardır uzaktan baktığı Takkeli Dağ’da paraşüte binen Acaroğlu, yaşadığı deneyimin hayatındaki en güzel anlardan biri olduğunu söyledi.

Takkeli Dağ’a ilk kez gittiğini belirten Acaroğlu, “Yıllarca hep uzaktan baktım Takkeli Dağ’a. 73 yaşındayım, ilk kez oralara gidip bir de paraşüte bindim. Sanırım en güzel deneyimlerimden bir tanesiydi. Hepinize tavsiye ederim.” ifadelerini kullandı.

Acaroğlu, paraşüt pilotu Mehmet’e de teşekkür ederek, pilotun aynı zamanda arıcılıkla uğraştığını ve ürettiği balların da çok güzel olduğunu söyledi.

Bölgenin daha fazla değerlendirilmesini isteyen Acaroğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a çağrıda bulunarak Takkeli Dağ çevresine bir dinlenme tesisi yapılmasını istedi.

Acaroğlu, “Konyamıza değer katan vizyoner Başkanım Uğur İbrahim Altay’dan özellikle ricamdır. Bir el atarsan harika olur.” sözleriyle talebini dile getirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız