Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Seydişehir’de Baba-Çocuk Kampı Başlıyor

Seydişehir’de Baba-Çocuk Kampı Başlıyor

Seydişehir Belediyesi, 12-13 Temmuz 2025 tarihlerinde Kuğulu Tabiat Parkı Amfi Tiyatro’da “Baba-Çocuk Kampı” düzenliyor. 6-16 yaş arası çocuklar ve babaları doğa ile iç içe unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak.

Seydişehir’de Baba-Çocuk Kampı Başlıyor
Okunma Süresi: 1 dk

Seydişehir Belediyesi tarafından sosyal ve kültürel bağların güçlendirilmesi amacıyla geleneksel hale getirilen “Baba-Çocuk Kampı” etkinliği 12-13 Temmuz tarihlerinde Kuğulu Tabiat Parkı Amfi Tiyatro alanında gerçekleşecek. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, kamp için kayıtların başladığını duyurdu.

Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği bu özel etkinlik, 6-16 yaş arasındaki çocuklar ve babalarının katılımına açık. Küçük yaşta çocuklara doğa sevgisi kazandırmayı ve farklı kuşakların birbirleriyle deneyim paylaşmasını amaçlayan kamp, sosyal ve kültürel yeniliklere de ev sahipliği yapacak.

Başkan Ustaoğlu, kamp programında çadır kurulumu, kamp ateşi, çocuk oyunları, doğa yürüyüşleri, açık hava sinema gösterimleri, dağ tırmanışı ve yıldızla yön bulma eğitimlerinin yer alacağını belirtti. Ustaoğlu, “Çocuklar ve babaları burada doğayla iç içe birbirinden değerli deneyimler yaşayacaklar” dedi.

Kamp, 100 katılımcı ile sınırlı olup kayıtlar 4 Temmuz’a kadar devam edecek. Başvurular www.seydisehir.bel.tr adresinden yapılabilir. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 332 582 34 28 numaralı telefondan belediyeye ulaşabilir.

Başkan Ustaoğlu, çocuklara ve ailelere yönelik sosyal ve kültürel projelerin devam edeceğini ifade ederek, “Ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız