Konya Valisi İbrahim Akın, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Büyük Selçuklu Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Akın, ziyareti sırasında yurt yemekhanesinde öğrencilerle birlikte sıraya girerek yemeğini aldı ve onlarla birlikte akşam yemeği yedi. Yemek esnasında öğrencilerle sohbet eden Vali Akın, gençlerin eğitimleri, dersleri ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi aldı, taleplerini dinledi.

Ziyaret kapsamında yurt binasını da inceleyen Vali Akın, yurdun işletme ve atölyelerinde yapılan çalışmaları yerinde gördü. Öğrencilere sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Akın, ardından yurt yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, yurdun fiziki durumu, öğrenci kapasitesi ve sunulan hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Akın’a bu ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba ve yurt yetkilileri eşlik etti.