Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Konya Süper Amatör'de 23 gol atıldı

Konya Süper Amatör'de 23 gol atıldı

Konya Süper Amatör Küme’de 16. hafta karşılaşmaları oynandı.

Konya Süper Amatör'de 23 gol atıldı
Okunma Süresi: 1 dk

14 takımlı ligde 7 maç oynandı. Bu hafta fileler 23 kez havalandı. Haftanın en gollü maçında lider Meram Kara Kartallar, sahasında Çumra Belediyespor’u 7-1 mağlup etti.

Bu sonuçla puanını 41’e çıkaran siyah-beyazlı takım, en yakın rakibi Retay Üzümlüspor ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Haftayı yenilgiyle kapatan ve son iki sırada yer alan Ilgın Belediyespor ve Huğluspor, küme düşme hattında yer alıyor.

Haftanın sonuçları şu şekilde: Ereğli Yeşilyurt Gücü 2-2 Kulu Belediyespor, Ilgın Belediyespor 1-3 Yeni Meramspor, Meram Kara Kartallar 7-1 Ç.Çumra Belediyespor, Kadınhanı Belediyespor 2-1 Konya Yolspor, Karapınar Belediyespor 3-0 Huğluspor, Retay Üzümlüspor 1-0 Öntur Havzanspor, Beyşehir Belediyespor 0-0 Sarayönü Belediyespor.

gioua5nwgaaagb.jpg

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız