Konya
Açık
18°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Konya'yı Süper Lig'de temsil eden Büyükşehir, sezonu Eskişehir'de açacak

Konya'yı Süper Lig'de temsil eden Büyükşehir, sezonu Eskişehir'de açacak

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Mihalıççık Belediyesi ile karşılaşacak

Konya'yı Süper Lig'de temsil eden Büyükşehir, sezonu Eskişehir'de açacak
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkekler Süper Ligleri fikstürü, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda çekildi. THF Asbaşkanları Salim Öztürk ve Ediz Erkovan, THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, Prof. Dr. Yaşar Sevim’in eşi Mahire Sevim ve İlk Milli Takım Kaptanı Ahmet Sarıyer, kulüp temsilcileri ve THF yetkilileri katıldı.

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Eskişehir ekibi Mihalıççık Belediyesi ile karşılaşacak. Sarı-siyahlı ekip, ilk iç saha maçında Rize Belediyesi’ni konuk edecek.

Temsilcimiz, ilk devrenin son maçında ise 24 Kasım’da Beşiktaş’ı konuk edecek. Geçen sezonu 8. sırada tamamlayan Büyükşehir, play-off sıralama etabı oynamaya hak kazanmıştı. 12 takımın yer aldığı Erkekler Süper Lig karşılaşmaları, 1 Eylül tarihinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak.

Erkekler Süper Ligi ilk hafta eşleşmeleri şöyle: Güneysu Spor Kulübü-İzmir BBSK,

Trabzon BBSK - Spor Toto, Beşiktaş Safi Çimento-Köyceğiz Belediyesi, Mihalıççık Belediyesi - Konya BBSK, Rize Belediyesi-Beykoz Belediyesi, Depsaş Enerji As Hentbol - Nilüfer Belediyesi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız