. Yeşil-beyazlı ekip, dün öğleden sonra koç Sinan Çambel yönetiminde yaptığı antrenmanla zorlu maçın çalışmalarına devam etti. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan güreş organizasyonundan ötürü antrenman Karatay’daki Spor ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.
AYOS Konyaspor, bugün 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayacak ve karayolu ile Bursa’ya gidecek.
Dev Kartallar’da maç öncesi moraller bozuk. İç sahada üst üste yenilgiler alan temsilcimizde kümede kalma korkusu derinden hissediliyor. Konyaspor’un küme hattı ile arasındaki galibiyet farkı bire kadar düştü.
Rotasyon olarak sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekipte bu hafta içinde transferde önemli adımların atılacağı belirtilmişti. Bu noktada bazı isimlerle görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.
RAKİPTE KOÇ DEĞİŞİKLİĞİ
Öte yandan Konyaspor’un 27 Ocak Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı TOFAŞ’ta koç değişikliği yapıldı. Bursa ekibinde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Yunan koç Dimitris Priftis’in görevine son verildi. TOFAŞ, daha önce de takımda görev yapan Orhun Ene ile anlaşma sağladı. 55 yaşındaki Ene, ilk maçına Konyaspor karşısında çıkacak