Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor ile İstanbulspor, Kayseri’de transfer pazarlığı yaptı

Konyaspor ile İstanbulspor, Kayseri’de transfer pazarlığı yaptı

İstanbulspor, dün akşam deplasmanda Kayserispor ile karşılaşırken, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da Alassane Ndao transferini bitirmek adına Kayseri'ye gitti

Konyaspor ile İstanbulspor, Kayseri’de transfer pazarlığı yaptı
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Tümosan Konyaspor, dördüncü transferini bitirmek adına çalışıyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun geçtiği bilgiye göre, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Kayseri’de maç öncesinde İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarialioğlu ile bir araya geldi ve Alassane Ndao transferi için yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.

Konyaspor, İstanbul ekibinden Senegalli oyuncuyu resmen istedi. Konyaspor cephesi şu an transferde netlik olmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sarı-siyahlı ekip ile bonserviste orta yol bulunursa Senegalli oyuncu, Konyaspor forması giyecek.

Alassane Ndao, bu sezon ligde 20 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı.

Başkan Ömer Korkmaz’ın ikinci devrenin ilk maçında İstanbulspor ile Konyaspor ile oynanan ve 0-0 biten maçta 27 yaşındaki oyuncuyu çok beğendiği ve girişim yapmaya karar verdiği kaydedildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız