Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor yönetimi, sol ve sağ kanat için mesaide

Konyaspor yönetimi, sol ve sağ kanat için mesaide

Konyaspor’da sıra iki kanat oyuncusundaŞu ana kadar 4 futbolcuyla sözleşme imzalayan Konyaspor, her iki kanada da takviye yapacak

Konyaspor yönetimi, sol ve sağ kanat için mesaide
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor’da Erzurum kampının son gününde transfer zirvesi de yapıldı. Şu ana kadar 4 futbolcuyla sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı takım, kadrosuna hem sol hem de sağ kanat hamleleri yapacak.

Kanat transferinde yabancı isimler üzerinde durulduğu öğrenildi. Kanat hamlelerinin ardından transferde beklemeye geçilecek.

Teknik heyet ve futbol şubede yer alan Oktay Erkek, transferde gelinen son nokta ve yapılacak takviyeler için Kulüp Başkanı Ömer Atiker’i bilgilendirdi.

Transfer zirvesinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, atılacak adımlar konusunda istişareler yapıldı. Ayrıca takımdan ayrılacak isimlerin son durumu da masaya yatırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız