Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’un eli rahatladı

Konyaspor’un eli rahatladı

Yabancı kontenjanının yeniden 14’e çıkarılmasına en çok sevinenlerden biri de Konyaspor

Konyaspor’un eli rahatladı
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol Süper Lig’de yabancı kuralı yeniden revize edilerek gelecek sezon takımların 14 yabancıyla sözleşme imzalayabileceği açıklandı. Bu oyunculardan 12’si maç kadrosuna girebilecek.

Mevcut sözleşmeli 13 yabancısı olan Konyaspor, bu karara en çok sevinen takımların başında geliyor. Moreno ile yollarını ayıracak yeşil-beyazlı ekibin yabancı sayısı 12’ye düşecek. Anadolu Kartalı, böylece yabancı bir forvet ve yabancı bir sağ bek transferi yapabilecek.

Yeşil-beyazlı ekibin sözleşmeli yabancıları şu şekilde: Jakub Slowik, Josip Calusic, Filip Damjanovic, Guilherme Sitya, Emmanuel Boateng, Marko Jevtovic, Niko Rak, Marlos Moreno, Pedrinho, Alassane Ndao, Louka Prip, Junior Sambou ve Sokol Cikalleshi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız