Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’un itirazı gündem yarattı! Kayseri’den dikkat çeken açıklama

Konyaspor’un itirazı gündem yarattı! Kayseri’den dikkat çeken açıklama

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Konyaspor maçının tekrar oynanması talebine tepki gösterdi.

Konyaspor’un itirazı gündem yarattı! Kayseri’den dikkat çeken açıklama
Okunma Süresi: 1 dk

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, yönetimin çalışmaları ve mali hesapları ibra edildi.

Toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Konyaspor maçının tekrar oynanması talebine tepki gösterdi. Ersoy, "TFF bütün kurulları ile hepimizin. Kayserispor - Konyaspor maçında yaşanan ofsayt hadisesi üzerinden spekülasyonlar yapılıyor. Bunları doğru bulmuyoruz. Sezon başından bu yana Kayserispor’un hakem ve VAR hataları nedeniyle 14 puanı gasp edildi. Önce o puanları iade edin, sonra konuşalım" dedi.

img-4351.jpeg

Kayserispor’un mücadelesine vurgu yapan Ersoy, "Kayserispor sahada hakkıyla mücadele etti ve kazandı. Çıplak gözle net ofsayt olan bir pozisyondan dolayı bu tartışmalara girmeyin. Kayserispor üzerinden bir yere varmak isteyenler yanlış yapıyor" ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor evinde Konyaspor'u 3-2'lik mağlup ettiği maçın son dakikalarında Konyaspor'un Keyta ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmamıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız