Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Şenol Güneş'ten Konyaspor maçı için açıklama

Şenol Güneş'ten Konyaspor maçı için açıklama

Trabzonspor'da Şenol Güneş: Konyaspor maçını nasıl kazanırız onu düşüneceğiz

Şenol Güneş'ten Konyaspor maçı için açıklama
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Gaziantep FK ile deplasmanda golsüz berabere kalan ve üst üste 5. beraberliğini alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş konuştu.

Güneş, "Bir haftada 3 maç yaptık. Tempo koymak için fizik gücün daha iyi olması lazım. Geçen maçın son bölümünde baskılı oynadık. Bu maçta tempoyu arttırmaya çalışınca daha etkili olduk ama yine yeterli değil. Maç bittiğinde hayıflanmak, bize yakışmıyor diyerek günleri geçirmek istemiyorum. Sakatlıklar da var. Temposu tam hazır olmayan arkadaşlar var. Kötü bir dönem geçirdiğimizi söyledim, devam ediyor. Durum tespiti yapmaktan çok ayağa kalkmak için daha çok istemek durumuna getireceğiz. Benim görevim bu. 5 maçtır kazanamayan bir Trabzonspor var. Kazanmak için ortam müsaitti ama öyle paslar yaptık ki... Fizik güç, teknik, taktik oyun prensiplerinin çöpe atıldığı bir dönem geçiriyoruz. Üzgünüz ama çalışacağız. Fiziksel, teknik, taktik... Pazar günü Konyaspor maçı var. Onu nasıl kazanacağız onu düşüneceğiz.

Daha çok pozisyon bulan ve pozisyon vermeyen bir takım olacağız. Birlikte oyunu, takım oyunu, oyun disiplini ve pozisyon almadaki sıkıntıları çözeceğiz. Şu anda iyi olmamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Onlara görev veriyoruz ama sorumlusu benim. Oyunculara, "Üzülerek, teslim olarak, mazeret üreterek" bunu çözemeyiz diyorum. Onu halledemedik, kötü sonuçlarla devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız